tiistai 29. joulukuuta 2015

Alennusmyyntien huumaa Stockmannilla ja vähän juttua sporttailusta

Moikka,

Innostuin eilen nettishoppailemaan Stockmann.com: ssa.
Se siitä shoppailulakosta...No, alennusmyyntejä ei lasketa, eihän? ;) 

Ensiksi silmiin osui Marc O`Polo:n nahkanilkkurit. Juuri tuollaisia olen hakenut pidemmän aikaan. Ja mihin hintaan! Kuitenkin laadukkaat ja aitoa nahkaa. Näistä kengät taas moneksi vuodeksi eteenpäin. Niiden klassisuuden vuoksi sopii käyttää vielä pitkän aikaa. 

(Kuvat lainattu Stockmannin sivuilta)




Marc O`Polo Nilkkurit 80e.



Ted Baker:n korvakorut 39,90e.

MAC:n kolmiosainen toilettilaukkusetti 19,90e. 

Mukaan mahtui myös Ted Baker:n korvakorut sekä MAC:n käytännöllinen toilettilaukku.
Tänne mahtuu hyvin meikit/tarvittavat suihku kamat/matkoille yms...


Uusivuosi ja uudet kujeet...

Kohta on taas se aika vuodesta kun kuntosalit täyttyvät "uuden elämän aloittajista". Ei siinä, se on toki hienoa, että ihmiset innostuvat kuntoilemaan armottoman joulu mässäilyn jälkeen. Salit ovat taas aivan buukattuja helmikuun alkuun saakka...Toivotaan, että puhti ja innostus pysyy kaikilla päällä. 


Itselläni liikunta kuuluu jokapäiväisiin rutiineihin. Se auttaa hyvin pitämään pääkopan virkeänä :) Olen nuoruudesta asti harrastanut aktiivisesti jonkin sortin liikuntaa. Cheerleadingia, jalkapalloa (se ura kesti kaksi vikkkoa), kuntonyrkkeilyä... Aloitin marraskuun lopussa potkunyrkkeilyn. Aivan loistavaa vastapainoa kuntosalitreenille, suosittelen kokeilemaan! Esimerkiksi Pk-seudulla Hipkossa pääsee kokeilemaan tuntia ilmaiseksi. Parasta aineenvaihdunnan buustausta! Auttaa myös akren purkuun jos sattuu panta kiristämään! ;)

<3: Hanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti